Аз като един голям фен на марката , от години се опитвах да скоча на алфа. Но поради различни причини , до сега не бях карал алфа.
Какво ли не гледах 33 , 145 , 146 , 147 , 156 , 166.
Най накрая купих колата от подписа ми.
Много съм доволен и много ми харесва, но поддръжката граничи с поддръжката на Ауди а4 2.5TDI 150hp, което не ме радва особено.
За 3 месеца съм дал за уж дреболии около 2500 - 3000лв.
Като се има в предвид , че не съм пипал окачването
и по двигателя съм сменил извънредно само дебитомер 
А и с този двигател 1,6 все си мисля за минимум 2.0
Т.е. като я продам , а ще я продам, защото имах неблагоразумието да купя 1,6 ( мнооого ми идва слаб извънградско) , ще съм на загуба поне 4000лв.
Но пък погледнато от друга страна , това е единствената италянска кола която карам и да НЕ съм пред структурен разпад по пловдивските павета. Стегнати пластмаси! Чак не мога да повярвам.
Гори ми 11-12 газ в града и 7-9 извън.
За градска кола доста ми допада.
Какво ли не гледах 33 , 145 , 146 , 147 , 156 , 166.
Най накрая купих колата от подписа ми.
Много съм доволен и много ми харесва, но поддръжката граничи с поддръжката на Ауди а4 2.5TDI 150hp, което не ме радва особено.
За 3 месеца съм дал за уж дреболии около 2500 - 3000лв.
Като се има в предвид , че не съм пипал окачването

А и с този двигател 1,6 все си мисля за минимум 2.0

Т.е. като я продам , а ще я продам, защото имах неблагоразумието да купя 1,6 ( мнооого ми идва слаб извънградско) , ще съм на загуба поне 4000лв.
Но пък погледнато от друга страна , това е единствената италянска кола която карам и да НЕ съм пред структурен разпад по пловдивските павета. Стегнати пластмаси! Чак не мога да повярвам.
Гори ми 11-12 газ в града и 7-9 извън.
За градска кола доста ми допада.

Comment